A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661847.5518.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

7 tipuri de barbati carora femeile nu le pot rezista
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-08-2014, ora 16:15

7 tipuri de barbati carora femeile nu le pot rezista

Articol de Madalina Irimia

Te-ai intrebat vreodata cum unii barbati reusesc sa aiba foarte mare succes la femei, fara sa fie neaparat si cei mai frumosi, si cei mai inteligenti, si cei mai amuzanti? E simplu, sunt unii reprezentanti ai sexului masculin carora femeile pur si simplu nu le pot rezista...

Iata care sunt acestia:

Tipul destept

Poate ca nu arata cel mai bine din grupul lui de prieteni, dar e fascinant de-a dreptul sa-l asculti cum vorbeste. Pana la urma, nu degeaba unii cercetatori considera creierul un organ sexual...

Tipul boem

Nonsalanta lui este foarte atragatoare, iar principiile dupa care isi ghideaza viata par adevarate utopii pentru altii. Femeile se vor lasa cucerite intotdeauna de tipii boemi, macar pentru a face parte o scurta perioada de timp, dintr-un univers fara griji, fara deadlineuri si fara nicio urma de stres.

Tipul artist

De succes sau nu, artistul neinteles este un barbat caruia nu ii poti rezista. Daca iti mai scrie si o poezie sau iti compune un cantec la chitara, succesul lui e garantat.

Tipul rau (bad boy)

Rau in aparenta, pentru ca, de fapt, in orice baiat rau se ascunde un tip sensibil si romantic. Sau cel putin asta vrea el sa-ti dovedeasca.

Tipul amuzant

Atunci cand ai un motiv bun de ras din minut in minut, simti ca nu-ti mai trebuie nimic. Chiar daca nu e neaparat frumos sau inteligent, tipul amuzant stie cum sa te cucereasca de fiecare data.

Tipul exotic

Poate are alta nationalitate, poate vine dintr-o tara indepartata sau poate pur si simplu este diferit fata de toti barbatii pe care i-ai cunoscut tu pana in prezent - e clar ca ii vei cadea in plasa!

Tipul sensibil

Te asculta, ii pasa de problemele tale, de planurile tale, e interesat de orice tine de viata ta. Nu-i de mirare ca i-ai cazut in plasa inca din primul moment. Poate ca e irezistibil, insa va trebui sa munceasca mult pentru a te tine langa el o perioada lunga de timp.

Sursa: unica.ro

Foto: shutterstock.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii