A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758004.4627.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

7 tehnici de atac impotriva depresiei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-07-2014, ora 09:07

7 tehnici de atac impotriva depresiei

Articol de Madalina Irimia

Caderea in depresie iti pune in pericol atat sanatatea, cat si jobul si viata profesionala. Starile de depresie aduc cu ele un nivel scazut de energie si de motivatie, iar capacitatea de concentrare este la pamant. Ce poti sa faci ca sa te pui pe picioare?

Sunt cateva lucruri simple pe care oricine le poate face daca vrea sa lupte impotriva depresiei, se arata intr-un articol din revista Psychology Today.

"Nu trebuie sa faci toate lucrurile din lista de mai jos, e suficient sa le pui in aplicare doar pe cele cu care te simti confortabil", spune psihologul Neel Burton, autorul cartii "Ghidul iesirii din depresie".

1. Stai cat mai mult in preajma persoanelor care te binedispun si cu care te intelegi bine. Incearca sa comunici cu prietenii sau cu rudele apropiate. Faptul ca vorbim cu altcineva despre sentimentele si emotiile noastre ne ajuta sa le intelegem mai bine, sa le punem in cea mai buna perspectiva, le scoatem din starea de confuzie.

2. Nu te simti vinovat "ca nu faci nimic". Nu incerca sa faci mai mult decat poti duce, incearca sa-ti reduci nivelul de stres. Este recomandat sa diseci sarcinile grele si importante in bucati mai mici, pe care le poti rezolva punctual, una cate una.

3. Reciteste cartea favorita din copilarie. Este doar un exemplu de a te intoarce la lucrurile care iti fac cea mai mare placere. Lucrurile care te atrag cel mai mult te vor scoate incet-incet din zona de depresie.

Integral pe realitatea.net

Foto: medlive.hotnews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii