A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664231.9475.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

7 solutii care sa-ti intareasca unghiile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-02-2013, ora 11:16

7 solutii care sa-ti intareasca unghiile

Articol de Madalina Irimia

Daca faci parte din acea categorie de femei care sufera din cauza unghiilor pentru ca le au mereu rupte, exfoliate si scurte este momentul sa-ti schimbi programul de ingrijire.

Asa cum iti ingrijesti tenul sau parul, tot asa si unghiile tale au nevoie de un program special care sa le ajute sa creasca frumos si sanatos.

Mai usor cu lacurile de unghii si accetona

Pentru inceput, incearca sa folosesti lacuri de calitate pe care sa nu fie nevoie sa le stergi prea des cu accetona. De asemenea, este bine sa lasi unghiile sa respire. Indicat este ca o zi sau doua pe saptamana sa nu le dai cu lacuri transparente sau colorate. Si nu uita ca cel mai mare dusman al unghiilor sunt produsele de curatenie care contin foarte mult clor. De aceea, este bine sa-ti acoperi mainile cu manusi din plastic atunci cand folosesti aceste produse.

Masca hranitoare

Asa cum tenul tau are nevoie de o masca hidratanta saptamanala, la fel si mainile au nevoie de un ajutor. Inmoaie mainile pentru 10 minute intr-un bol cu apa calduta in care ai pus o lingura de zeama de lamaie, o lingurita de ulei de masline si o lingurita de glicerina. Maseaza-le apoi cu blandete. De asemenea, puteti face bai caldute in ulei de masline amestecat cu vitamina E (tineti unghiile cel putin 15 minute in acest amestec).

Vitamina E, ajutor pentru unghii sanatoase

Un alt truc foarte eficient, este sa-ti ungi, seara, inainte de culcare, fiecare unghie cu vitamina E. Desfa o capsula de vitamina E si maseaza unghiile cu uleiul din capsula. Astfel, vei obtine niste unghii mai rezistente si mai hidratate.

Crema din miere si ulei de migdale

Un alt tratament foarte eficient pentru hidratarea unghiilor si a mainilor (care da rezultate excelente si pentru ten) este cel obtinut din miere de albine amestecata cu ulei de migdale. Si daca vrei rezultate rapide, poti lasa aceasta crema sa actioneze toata noaptea. Nu uita sa-ti acoperi mainile cu o pereche de manusi.

Integral pe eva.ro

Foto: ozenails.wordpress.com

     
Tag-uri: solutii, intarire, unghii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii