A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664494.7157.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

7 semne secrete ca relatia voastra nu merge
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-11-2013, ora 11:08

7 semne secrete ca relatia voastra nu merge

Articol de Madalina Irimia

Relatiile sunt, adesea, mult mai complicate decat par la suprafata. Nu o data vedem cate un cuplu care pare perfect din afara si ne poate induce in eroare cu mare usurinta. Si realizam asta abia atunci cand aflam despre cuplul respectiv ca s-a destramat.

Asa ca ceea ce pare perfect din exterior are multe imperfectiuni la interior. Chiar si tie ti se poate intampla ceva asemanator: acum ai o relatie fericita cu partenerul, dar in viitor nu stii ce turbulente te pot astepta. Nimeni nu poate sti, evident.

In dinamica oricarei relatii exista anumite semne mici, aparent lipsite de importanta, dar care pot spune multe despre viitorul vostru impreuna, ca si cuplu. Bine ar fi daca n-am lasa dragostea sa ne orbeasca si am putea vedea aceste imperfectiuni la timp, dar asta este putin probabil.

Noi venim in ajutor, prezentandu-ti cele 7 indicii care ar putea sa-ti ridice semne de intrebare, care vin o data cu nefericirea permanenta in cuplu, frustrare si alte stari proaste. Citindu-le, poate ca e posibil sa faci ceva la timp pentru relatia ta.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro.

Foto: lover800.blogspot.com

     
Tag-uri: relatie, cuplu, despartire
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii