A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661923.2943.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

7 piese vestimentare pe care le-ai purtat in aceasta vara, dar de care poti profita si toamna
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-09-2013, ora 16:09

7 piese vestimentare pe care le-ai purtat in aceasta vara, dar de care poti profita si toamna

Articol de Madalina Irimia

Noul sezon aduce cu sine si noi cheltuieli, asa ca profita de sfaturile noastre pentru a ramane in trend cu bani putini si piese originale.

Venirea toamnei te obliga sa-ti reimprospatezi garderoba, astfel incat cardul tau se va goli repede, iar dulapul se va umple de piesele noilor colectii.

Daca vrei sa faci economie si sa fii totusi in tendinte, recomandarea noastra este sa te folosesti de cateva articole cu care ai facut senzatie vara ce tocmai si-a luat ramas-bun de la noi si sa le porti si in noul sezon.

Geaca de piele, nelipsita din garderoba fiecarei femei, va fi piesa toamnei, asa incat daca vara asta ai purtat-o in serile reci cand te plimbai prin statiunile de la malul marii, te poti folosi cu incredere de ea si in anotimpul ploios.

Tricoul alb din bumbac te va ajuta sa obtii un look casual sau sport, depinde de preferintele tale, si iti va fi util toamna aceasta, cand il vei putea asorta cu o pereche de blugi, niste ghete in trend si o geaca.

Integral pe perfecte.ro

Foto: daa.ro

     
Tag-uri: haine, vara, toamna
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii