ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-05-2016, ora 10:37

7 orase normale cu intamplari bizare

Articol de Madalina Irimia
A creste intr-un oras mic inseamna ca te pregatesti sa devii o parte din cantecul lui John Cougar Mellencamp sau dintr-un film horror.
Oricum ar fi, uneori este o a treia optiune, in care filmul horror se desfasoara intr-un oras mic si John Mellencamp nu are nicio idee, lasandu-i pe locatari sa se descurce cu probleme pentru care nu sunt absolut deloc pregatiti.

7. Un oras olandez s-a aflat sub asediul unei bufnite
Este vorba despre actiunile unei bufnite singuratice, care a atacat 50 de oameni timp de cateva luni. Desi locatarii puteau parasi orasul pe timp de zi, acestia au invatat ca seara sa nu iasa din casa fara casti si umbrele.

Exista doua explicatii legate de aceasta problema. Una dintre ele face referire la faptul ca bufnita a fost crescuta in captivitate, motiv pentru care a asociat mancarea cu oamenii. A doua este ca nivelul hormonal din perioada de imperechere a facut ca femela sa devina foarte teritoriala.

6. Oceanul arunca spuma dezgustatoare in Penmarch, Franta
Penmarch este localizat de-a lungul unei parti ale coastei, iar furtunile iernii imprastie cantitati mari de spuma de mare si o depoziteaza in oras. Administratia Atmosferica Nationala a Oceanelor afirma ca asta e, de fapt, un lucru bun. Din moment ce cantitatea ridicata de spuma indica un ecosistem productiv, probabil face ca intreg orasul sa miroasa ingrozitor.

In timp ce acest lucru nu ne face sa ne simtim mai bine cu privire la spuma cu miros de peste, locatarii din Penmarch nu par a fi deranjati de acest lucru.

5. Un numar mare de telefoane pierdute au indrumat detinatorii catre aceeasi adresa
Daca traiesti in Atlanta si ti-ai pierdut telefonul, exista o sansa sa sfarsesti la usa casei lui Michael Saba si Christina Lee. Nu numai ca ei nu au telefonul tau, dar tu ii vei acuza ca tin ascunsa „jucaria” ta. Din nefericire pentru cei doi, zeci de oameni au aparut pe veranda lor in cautarea telefoanelor pierdute sau furate. in mod evident, persoanele nu credeau cand li se raspundea „Nu, nu se afla aici”, iar lucrurile deveneau atat de violente incat politia se simtea obligata sa perchezitioneze casa.

Un expert in domeniul telefoanelor a datorat acest fapt unei afluente neplacute de factori – Lee si Saba locuiesc la doar cativa metri de centrul geografic al zonei lor, iar ei sunt singura casa de acolo cu WiFi.

4. Ploua cu sange in India si Spania
In iulie 2001, oamenii din Kerala au observat dungi rosii pe geamurile lor. Dupa ce si-au sunat apropiatii ca sa vada daca a ajuns apocalipsa si la ei, oficialitatile locale au confirmat ca acest nonsens este intalnit numai in anumite zone din Kerala. Ca sa fie totul si mai ciudat, ploaia rosie putea disparea atat de repede precum aparea, lasand locatarii sa se intrebe ce au facut ca sa merite o asemenea avertizare din partea Universului.

Mai multe pe descopera.ro
     
Tag-uri: intamplari, bizar
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii