ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-01-2014, ora 05:32

7 obiceiuri la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti

Articol de Madalina Irimia

Cerealele rafinate de la micul dejun care contin o cantitate exagerata de zahar nu te vor ajuta sa slabesti. Afla de celebrul Dr. Oz care sunt obiceiurile cele mai nocive pentru silueta ta.

Daca nu reusesti sa scapi de kilogramele in plus inseamna ca planul tau alimentar iti saboteaza silueta. Iata care sunt cele mai importante lucruri de care sa tii cont daca vrei sa slabesti:

1. Nu mai manca dimineata cereale rafinate, ci alege-le pe cele simple

Alege cereale integrale din magazinele naturiste care nu contin zahar rafinat, ciocolata sau alte arome artificiale. Un amestec simplu din fulgi de ovaz, secara, mei, quinoa expandata, fulgi de cocos, nuci si seminte crude, stafide, goji, curmale, etc. O alta optiune este sa-ti faci terci de ovaz, budinca de quinoa sau amarant in lapte, indulcita cu putina miere sau daca preferi ceva sarat la micul dejun poti sa fierbi quinoa in apa si sa o amesteci cu avocado, ardei rosu si patrunjel.

2. Limiteaza consumul de faina rafinata

Painea, produsele de patiserie, covrigeii, pastele si toate dulciurile pe baza de faina rafinata sunt de evitat. Ele trebuie consumate doar ocazional, nu zilnic. In plus, painea, pastele si orezul le poti inlocui cu variantele integrale.

3. Inlocuieste dulciurile din comert cu cele facute in casa si consuma-le doar ocazional

Este de preferat sa te rasfeti cu dulciuri facute in casa atunci cand iti este pofta, deoarece vei stii cu siguranta ce ingrediente ai pus in reteta. Astfel, vei evita cantitatile exagerate de zahar, arome artificiale, conservanti. Si pe acestea este de preferat sa le consumi ocazional si in cantitati moderate.

Continuarea pe eva.ro

     
Tag-uri: obiceiuri, dieta, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii