ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-11-2016, ora 09:02

7 oameni celebri care au dat gres inainte de a avea succes

Articol de Madalina Irimia
Ne-au facut viata mai usoara, ne inspira si ne-au daruit lectii importante despre cum sa ne dezvoltam existenta. Povestile lor ne invata ca succesul nu inseamna doar un dram de noroc, ci foarte multa munca si perseverenta dusa pana la fanatism.

Dincolo de toate acestea, oamenii celebri au facut si erori care le-au prins bine - nimeni nu este perfect si cel mai bun profesor este greseala, iar inainte de a se infrupta din cupa victoriei, au cunoscut si ei gustul amar al esecului. Dar asta nu i-a oprit, ci dimpotriva, i-a stimulat sa continue si sa lupte pentru a reusi. Istoria demonstreaza ca a meritat sa creada orbeste in ei insisi.

Bright Side ne arata cum au dat gres oamenii celebri inainte de a cunoaste consacrarea si de ce e important sa gresesti inainte de a te bucura de succes.

Michelle Obama

Prima Doamna a Americii a invatat ca in viata nu trebuie sa tii cont prea mult de parerea altora. Cand era tanara, oamenii nu o apreciau asa cum isi dorea si nimeni o vedea altceva decat o posibila sotie de muncitor, pentru ca provenea dintr-o clasa sociala considerata inferioara. Inainte de a fi admisa la Universitatile Princeton si Harvard, putini credeau in ea. Mereu criticata, Michelle a decis atunci sa fie intotdeauna sincera cu sine si sa-si urmeze vocatia: sa ajute la crearea unei tari mai bune. Astazi este una dintre cele mai influente femei din lume.

Steve Jobs

In 1985, Steve a fost dat afara din propria companie, pe care o crease impreuna cu prietenii sai, pentru ca era socotit "incontrolabil", iar proiectele lui nu erau viabile. A pornit cu stangul, dar apoi totul s-a intors in favoarea lui. A revenit in 1996, cand Apple, care se afla pe punctul de a da faliment, a decis sa cumpere mica firma pe care el a fondat-o. De atunci, Apple a devenit un gigant in domeniul tehnologiei si una dintre cele mai puternice companii din lume.

The Beatles

Cel mai faimos cvartet din istorie a fost refuzat de multe companii de inregistrari la inceputul carierei. Pe 1 ianuarie 1962, trupa a venit la Londra si a inregistrat 15 melodii la Decca Records. Studioul a decis insa sa nu colaboreze cu Beatles si a ramas in istorie pentru unul dintre cele mai gresite pariuri din industria muzicala.

Continuarea aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii