A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756977.8594.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

7 lucruri la care femeile sunt mai bune decat barbatii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-10-2013, ora 18:29

7 lucruri la care femeile sunt mai bune decat barbatii

Articol de Madalina Irimia

Noi, femeile, stim ca suntem mai pricepute decat barbatii la multe lucruri. Suntem creaturi complicate, dar asta e ceea ce ne face interesante si mai bune decat barbatii, cel putin din anumite puncte de vedere. Iata 7 din multele capitole la care doamnele ii intrec pe domni.

1. Multitasking

Numarul unu la care femeile se descurca mai bine decat barbatii este multitaskingul. In timp ce femeile pot gestiona abil atat o cariera, cat si o gospodarie, barbatii sunt relativ destul de incapibili sa se ocupe de amandoua. Si nu e vorba numai de lucruri importante, ci si de cele marunte, cum ar fi sa gateasca in timp ce vorbeste la telefon si supravegheaza si copilul. Asta e ceva ce numai o femeie poate face. Cum spune un citat celebru, „Nimeni nu a intrebat un barbat cum isi va gestiona casa si cariera dupa casatorie”.

2. Ingrijirea copiilor

Responsabilitatea cresterii copilului cade cel mai adesea pe cea care i-a dat nastere deoarece doamnele sunt mai pricepute in mod natural cu copiii decat barbatii. In timp majoritatea tatilor sunt fie iubitori si distractivi, fie stricti, femeile pot fi o combinatie placuta intre cele doup, adica un parinte si un prieten. Copiii se simt mai bine si mai confortabil in compania femeilor.

3. Predat

Predatul este un domeniiu dominat de femei. Femeile sunt mai in masura sa se conecteze la elevii lor si sa le explice mai bine decat barbatii, deoarece acestea poseda abilitati sociale mai bune decat barbatii. De asemenea, copiii se conecteaza mai bine cu femeile decat cu barbatii.

Integral pe apropo.ro

     
Tag-uri: femeie, barbat, domenii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii