A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662014.2239.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

7 greseli frecvente pe care le facem cand punem muraturi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-09-2014, ora 09:05

7 greseli frecvente pe care le facem cand punem muraturi

Articol de Madalina Irimia
Muraturile de casa sunt garnituri ideale mai ales pentru mancarea gatita grasa, insa deliciile in saramura sau in otet nu sunt atat de usor de facut pe cat s-ar crede.

Publicatia „Bon Appetit” a publicat o lista intocmita de editorul culinar Dawn Perry, cu cele mai frecvente greseli pe care le facem in pregatirea muraturilor:

1. Le indulcim prea mult

Muraturile trebuie sa fie acre si sarate, nu dulci”, precizeaza Perry, adaugand ca nu este nimic in neregula daca punem zahar, insa trebuie urmarita cu atentie reteta: unele retete presupun mai mult de un sfert de cana de zahar.

2. Punem prea mult otet

Daca folositi doar otet pentru compozitia muraturilor, gustul lor va fi prea ascutit si intepator, avertizeaza Perry. „Alegeti o reteta care include si apa”, mai spune acesta.

3. Compozitia pentru muraturi inseamna mai mult decat apa, sare, zahar sau otet

Tehnic, ingredientele sunt apa, sarea, zaharul sau otetul, insa Perry sustine ca, pe langa ingredientele esentiale, ar fi recomandata adaugarea catorva condimente. „Semintele de mustar, bucatile de ardei sau frunzele de dafin sunt arome clasice. Dar nu va limitati. Adaugati menta sau busuioc sau orice gasiti in gradina. De asemenea, ganditi-va de doua ori inainte sa folositi otet rosu: muraturile dumneavastra vor iesi roz”, sfatuieste editorul.

Continuarea pe adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii