A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758315.6373.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

7 greseli de machiaj care te imbatranesc
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-07-2014, ora 07:08

7 greseli de machiaj care te imbatranesc

Articol de Madalina Irimia

Unele alegeri pe care le faci in materie de machiaj te pot face sa pari mult mai matura decat esti. Chiar daca poate ca nu ai atins nici 30 de ani, alegerile aparent minore iti ruineaza aspectul.

Prea mult fond de ten sau intr-o culoare prea deschisa, fard de pleoape in nuante nepotrivite sau corector aplicat gresit sunt cateva dintre alegerile care te imbatranesc.

Iata sapte astfel de greseli:

1. Fond de ten prea deschis

Pe masura ce inaintezi in varsta, tenul tau isi pierde culoarea si devine mai pal. De aceea, regula de a potrivi perfect nuanta fondului de ten cu cea a pielii tale nu este o idee prea buna. Te va imbatrani si mai tare. Prin urmare, este indicat sa alegi un fond de ten cu un ton mai inchis decat pielea ta.

2. Corector in straturi

Prea mult corector aplicat in zona ochilor se poate acumula in interiorul ridurilor, ceea ce nu face altceva decat sa le accentueze si sa te faca sa pari imbatranita. In locul unui corector clasic, foloseste unul fluid, cu pensula. Aplica numai in jumatatea interioara a ochilor, pentru a acoperi zonele intunecate. Pensula moale te ajuta sa aplici difuz o cantitate foarte mica, ceea ce iti ilumineaza privirea, fara sa accentueze ridurile.

3. Prea mult ruj

Rujul aplicat din tub direct pe buze, prin miscarea aceea clasica pe care o cunoastem cu totii pare sa fie o tactica total gresita, odata ce ai trecut de 30 de ani. Rujul in exces se intinde foarte usor, mai ales ca odata cu varsta buzele nu mai sunt la fel de ferme si de bine definite.

Pentru a aplica corect rujul, in special pe cel in culori tari, foloseste o pensula pe care sa o inmoi in ruj, aplica in centrul fiecarei buze, apoi intinde cu grija catre colturi.

4. Blush-ul aplicat gresit

Aplicarea blush-ului din zona gurii, catre urechi, pe limita exterioara a mandibulei, chiar si in cantitati foarte mici, amplifica lipsa de fermitate a pielii care apare odata cu varsta. Un truc instant care iti face obrajii sa para mai ridicati este sa aplici blush nu direct pe pometi, ci putin mai sus.

5. Sprancenele prea accentuate

Daca obisnuiesti sa iti definesti sprancenele, accentuarea exagerata a acestora te imbatraneste instant, pe langa faptul ca poti arata penibil. Cauza principala poate fi folosirea unui creion de definire prea moale, care lasa prea multa substanta. Alege un creion special conceput pentru sprancene, care este mai tare si te lasa sa definesti fara sa incarce.

6. Tenul incarcat

Fondul de ten crema, cu putere mare de acoperire, contine mai multa pudra pigment, ceea ce iti incarca pielea si te face sa pari mai batrana. Alege-le pe cele lichide, iar daca ai tenul uscat, foloseste o crema hidratanta ca baza de machiaj.

7. Nuantele de fard pamantii

Culoarea fardului de pleoape poate avea efecte senzationale asupra privirii tale. Dar daca nu le alegi corect, vei arata obosita si batrana. Nuantele deschise de maro, brun, dar si cele care au un pigment rosu destul de puternic accentueaza paloarea si fac privirea sa para obosita.

Sursa: Eva.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii