A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755510.5869.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

7 cuvinte tari pe care recrutorii vor sa le vada in CV-ul tau
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-03-2014, ora 16:03

7 cuvinte tari pe care recrutorii vor sa le vada in CV-ul tau

Articol de Madalina Irimia

Abordarea specialistilor HR care fac recrutari este tot mai mult orientata catre partea de business si se uita mai putin la aspectele clasice care tin doar de psihologie.

Anumite cuvinte sunt preferate de angajatori in CV-urile pe care le citesc deoarece le dau anumite indicii cu privire la orientarea pro-business a candidatilor:

1. Profit. Este ideal daca poti sa arati in CV care a fost profitul pe care ai reusit sa il aduci unor firme pentru care ai lucrat in trecut sau care a fost contributia ta la afacerile respectivului angajator.

2. Impact. Eficienta este un cuvant important pentru orice business si angajatorul este interesat de capacitatea unui salariat de a avea un impact real asupra rezultatelor financiare.

3. Maximizare. Chiar daca poate fi vazut uneori ca facand parte din limbajul de lemn, maximizarea este un cuvant care le place angajatorilor pentru ca le arata ca esti constient de importanta plus-valorii pe care trebuie sa o aduci.

Integral pe realitatea.net

Foto: careers.guardian.co.uk

     
Tag-uri: cuvinte, recrutori, CV
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii