A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663975.2621.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

7 condimente cu beneficii majore pentru sanatate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-05-2015, ora 09:27

7 condimente cu beneficii majore pentru sanatate

Articol de Madalina Irimia
Condimentele sunt excelente pentru a imbunatati gustul mancarii. Au abilitatea de a transforma un preparat sanatos insa fad intr-o explozie de gusturi nutritive. Mai mult, multe dintre condimente sunt excelente pentru sanatatea ta intrucat contin o multime de compusi antioxidanti si antiinflamatori. Iata 7 condimente pe care ar trebui sa le folosesti in fiecare zi.

Oregano

Vitamina K este un nutrient care lipseste din dieta multor oameni, iar o lingura de oregano contine 6 micrograme. In plus, acest condiment contine o multime de antioxidanti. Unele studii au demonstrat ca uleiul esential de oregano poate tine la distanta gastroenterita.

Scortisoara

Crezi sau nu insa acest condiment poate regla nivelul zaharului din sange. Diverse cercetari au aratat ca o jumatate de lingura de scortisoara pe zi (timp de sase saptamani) poate reduce riscul de a te imbolnavi de diabet si boli de inima.

Rozmarin

Prepararea alimentelor la temperaturi ridicate poate produce periculosii radicali liberi. Carnea marinata intr-un amestec care contine rozmarin poate reduce cu pana la 84% producerea de radicali liberi. Ca sa nu mai vorbim si de calitatile aromate ale rozmarinului care imbunatatesc gustul carnii.

Nucsoara

Nucsoara are proprietati antibacteriene puternice. In plus, contine si multi compusi antiinflamatori care au potentialul de a opri dezvoltarea tumorilor si reduc riscul de a te imbolnavi de diverse forme de cancer.

Pudra de curry

Principalul ingredient al pudrei de curry este turmericul – un condiment minunat cu proprietati antiinflamatorii. Curcumina principalul agent antiinflamator este de 50 de ori mai puternic decat vitamina C. De asemenea, studiile au aratat ca are potentialul de a inhiba dezvoltarea cancerului la san. In plus, pudra de curry este si foarte gustoasa.

Continuarea pe sfatulparintilor.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii