A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664984.4569.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

7 alimente care tin de foame
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-09-2014, ora 17:05

7 alimente care tin de foame

Articol de Madalina Irimia
Exista anumite alimente care te fac sa uiti de foame si iti dau senzatia de satietate. Sunt ideale daca le consume cu aproximativ 30 de minute inainte de mesele principale ale zilei.

Merele

Specialistii in nutritie spun ca un mar, consumat cu o jumatate de ora inainte de masa, iti taie pofta de mancare. Acest lucru se datoreaza continutului bogat de fibre, care iti va da o senzatie de satietate.

Ouale

Persoanele care consuma doua oua fierte la micul dejun nu mai simt nevoia de a manca pana la pranz. Acest lucru se intampla datorita continutului ridicat de protein pe care aceste alimente il au.

Avocado

Potrivit unui studiu publicat in Nutrition Journal, din Statele Unite, daca mananci un avocado cu 20-30 de minute inainte de masa ai toate sansele sa nu ti se mai faca o foame de lup, inainte sa iei pranzul sau cina.

Femeile care au mancat avocado s-au simtit cu 22% mai satule, iar dorinta de a consuma gustari trei ore mai tarziu a fost cu 24% mai mica decat daca nu ar fi mancat acest fruct.

Foto: ele.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii