ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-06-2013, ora 12:32

650 de freze stomatologice disimulate pe corpul unei pasagere

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea impreuna cu lucratorii vamali au descoperit, ascunse si nedeclarate, 650 de freze stomatologice pe corpul unei femei cu cetatenie ucraineana.

Astazi 7 iunie, in jurul orelor 05.20 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateana ucraineana Valentyna R., in varsta de 67 de ani, pasagera intr-un autocar care efectueaza curse pe ruta R. Moldova - Italia.

Observand comportamentul agitat al femeii, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra acesteia si a bagajelor personale.

In urma controlului efectuat, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, disimulate pe corpul femeii, 650 de freze stomatologice progresive.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii frezelor in valoare de 8.000 lei in vederea confiscarii, iar Valentyna R. a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 3.000 lei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii