A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756513.9538.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

6 vedete puse in umbra de fratii mai mici. Vezi cine sunt!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
04-03-2014, ora 16:09

6 vedete puse in umbra de fratii mai mici. Vezi cine sunt!

Articol de Madalina Irimia

Fratii mari au rolul de a-i proteja si de a servi drept model celor mai mici. De multe ori se intampla insa ca mezinii familiei sa se dovedeasca mai descurcareti decat ceilalti si sa se bucure de un succes mai mare. Iata cateva dintre celebritatile care au fost eclipsate de fratii mai mici.

Emily Deschanel

Emily si Zooey Deschanel sunt diferite atat ca fizic cat si ca temperament, dar ambele actrite talentate. Zooey, mezina familiei, a fost implicata in mai multe proiecte care s-au bucurat de succes in ultimul timp decat sora ei cea mare, Emily. Pe Zooey ai ocazia s-o urmaresti in serialul "New Girl", dar si in filme precum "(500) Days of Summer / 500 de zile cu Summer" (2009), "Your Highness / Maria Ta" (2011).

Zooey Deschanel, 33 de ani, nu joaca doar in filme, ci si canta. A contribuit la coloanele sonore ale filmelor "Winter Passing", "Bridge to Terabithia", "Your Highness" si "New Girl".

Imtegral pe eva.ro

Foto: michellevieiramva.blogspot.com

     
Tag-uri: vedete, frati, talent
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii