A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629358.5553.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

6 tipuri de femei cu care orice barbat ar trebui sa se intalneasca
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-06-2014, ora 15:27

6 tipuri de femei cu care orice barbat ar trebui sa se intalneasca

Articol de Madalina Irimia

Site-ul Menshealth.com a intocmit un top 6 tipuri de femei pe care orice barbat ar trebui sa le aiba sau sa incerce sa iasa cu ele macar o data in viata.

1. Tipul “sofisticat-urban”

Punctele ei forte: e superhaioasa, sexy si spontana. Daca esti cu ea intr-o incapere,toata lumea te va privi cu invidie.

Puncte slabe: ai nevoie de o enorma incredere in tine ca sa iesi cu un asemenea tip de fata. In plus, atrage absolut toate privirile si tu nu poti sa-ti manifesti gelozia in nici un fel, caci ar parea semn de prostie.

In dormitor: E dezinhibata si sofisticata. Spune-i ca-ti place sa stea ea deasupra, preferabil cu o lenjerie foarte scumpa care sa-I puna in valoare silueta.

2. Tipul Hipster-artistic

Punctele ei forte: stie absolut toate barurile la moda din oras si toate expozitiile care servesc vin gratuit. E sofisticata, dar nu chiar la fel ca si primul gen. Cel mai mult ii plac tocilarii si intelectualii. E alegerea ideala pentru tipii care iubesc arta si vor sa se instruiasca din acest punct de vedere.

Puncte slabe: daca interesele voastre nu coincid, vei sti asta la un moment dat. Astfel de fete se asteapta sa ai ceva cultura generala si daca n-o ai, isi pierd interesul in ceea ce te priveste.

In dormitor: vestea buna e ca e perversa, iar vestea rea e ca… n-are tocmai cele mai curate asternuturi din lume.

Citeste articolul integral pe problemesex.ro.

Foto: pinterest.com

     
Tag-uri: femeie, tip, intalnire
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii