A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661873.0146.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

6 sosuri pentru salata care nu te ingrasa. Cum sa le prepari?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-01-2014, ora 09:04

6 sosuri pentru salata care nu te ingrasa. Cum sa le prepari?

Articol de Madalina Irimia

Un sos cremos poate sa faca salata de cruditati mult mai gustoasa. Descopera cat de simplu poti sa faci acasa sosuri delicioase, dar fara sa aiba multe calorii.

Majoritatea dressing-urilor pentru salate din comert au un continut ridicat de zahar,sare, grasimi si aditivi. In plus, ele transforma o salata sanatoasa in una hipercalorica. Este recomandat sa renunti la variantele de sosuri pe care le gasesti in magazine si sa-ti prepari in casa un dressing pe gustul tau si cu ingrediente sanatoase.

Un mic truc ca sa ai la indemana dressing-ul pentru salata este acela de a face o cantitate mai mare pe care sa o pastrezi intr-un borcan inchis ermetic la frigider.

Iata 6 variante de sosuri pentru salate:

1. Sos cu avocado si hrean

Ai nevoie de avocado bine copt pe care sa-l pisezi cu furculita si sa-l amesteci cu: hrean razuit, sare, piper, zeama de lamaie, ulei de masline si eventual putina apa daca vrei ca dressing-ul sa fie mai lichid. Daca nu iti place hreanul poti sa folosesti avocado ca o baza pentru un dressing cremos si sa-l amesteci cu verdeturile/condimentele/legumele tale preferate (cum ar fi curry, busuioc, sfecla rosie).

2. Sos cu mustar

Ai nevoie de mustar de calitate pe care sa-l amesteci cu ulei de masline, zeama de lamaie, sare, piper si eventual putina miere de albine.

3. Sos cu caju

Dupa ce ai lasat nucile de caju la inmuiat in apa timp de 4-5 ore se amesteca in blender cu: putin otet si suc de portocale. De asemenea, poti sa combini pasta de caju cu diverse condimente care iti plac, astfel incat sa faci un sos cremos fix cum iti place.

Integral pe eva.ro

Foto: carteadebucate.com

     
Tag-uri: sos, salata, preparare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii