A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727561849.1038.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

6 remedii pentru ochi umflati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-06-2014, ora 05:34

6 remedii pentru ochi umflati

Articol de Madalina Irimia

Daca ai ochii solicitati, obositi si umflati, cel mai bine ar fi sa iei masuri imediate. Cosmeticiana Ana Albu iti recomanda mai multe remedii rapide si practice, asa ca de acum incolo vei sti ce sa faci pentru a redobandi o privire frumoasa.

Fie ca dormi prea putin, stai prea mult in fata televizorului sau a calculatorului, ai o dieta necorespunzatoare, ai mancat prea sarat sau esti stresata, te poti trezi, fara indoiala, cu ochii umflati. Iata metodele prin care sa-ti recapeti privirea odihnita de odinioara.

ALBUSUL

Bate un albus spuma si aplica sub ochi. Lasa sa se usuce timp de 10 minute, apoi clateste bine cu apa rece.

CASTRAVETII

Poti sa folosesti fie sucul de la un castravete in care inmoi doua dischete pe care sa le aplici apoi pe ochi sau poti sa tai castravetele felii si sa le pui pe ambii ochi aproximativ un sfert de ora. In ambele cazuri, este bine ca aceasta leguma sa fie rece, din frigider. Isi va face efectul mai repede.

ULEIUL DE COCOS

Mai poti incerca si masajul ochilor inainte de culcare si, foarte important este sa folosesti ulei de cocos. Acesta iti va hidrata excelent pielea subtire si sensibila din jurul ochilor, pe care ii va si relaxa.

Integral pe unica.ro

Foto: roportal.ro

     
Tag-uri: tratament, ochi, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii