A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1726763891.4374.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

6 obiceiuri proaste la serviciu care te duc la concediere
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-10-2012, ora 12:38

6 obiceiuri proaste la serviciu care te duc la concediere

Articol de Madalina Irimia

Decizia de concediere a unui angajat nu se bazeaza intotdeauna pe fapte concrete sau pe greseli evidente, ci tine uneori de detalii de comportament, aparent neimportante, care se aduna in ochii managerilor.

Daca te intrebi de ce nu esti bagat in seama cand se fac promovari sau mariri de salariu, una dintre explicatii poate fi legata de obiceiurile proaste de care nu reusesti sa scapi, potrivit USNews.com.

1. Nu iti respecti promisiunile. Unul dintre lucrurile care ii deranjeaza cel mai tare pe manageri este sa nu poata avea incredere in tine. Daca spui ca te vei incadra in anumite termene limita si apoi te scuzi sau pur si simplu uiti cei ai promis, vei fi trecut cu siguranta pe lista neagra a sefului direct.

2. Intarzii constant la serviciu. Faptul ca nu respecti orele la care incepe si se termina programul ii indica sefului ca nu iti pasa foarte mult de jobul actual si ca esti demotivat.

3. Minti. Ca sa scapi din anumite situatii nu tocmai placute (ai intarziat, ai gresit ceva sau nu ai terminat la timp un proiect), te gandesti sa arunci rapid o minciuna pe care nimeni nu o poate verifica. Atentie, insa, sa nu te contrazici mai tarziu sau sa vii prea des cu scuze si scenarii. Sefii isi vor pierde increderea in tine.

4. Esti dezorganizat. Nici unul dintre obieciurile proaste nu este mai vizibil decat acela de a fi dezorganizat. Daca biroul tau este plin de hartii si dosare, va fi clar pentru sefi ca si proiectele la care lucrezi sunt la fel de vraiste.

5. Nu inveti noile tehnologii. Te simti confortabil cu lucrurile pe care le stapanesti si nu te gandesti ca ai putea fi depasit de colegii mai tineri, dispusi sa invete rapid noi programe, aplicatii etc. Este important sa nu ramai in urma cu noile tehnologii, altfel ai putea sa nu fi pastrat in firma cand se fac noi restructurari.

6. Esti defensiv si impulsiv. Alte obiceiuri care iti pun in pericol locul de munca sunt cele care te tin blocat intr-o abordare defensiva, fie ca esti negativist, pasiv sau impulsiv. Managerii vor sa vada pro-activitate, nu pasivitate si un caracter reactiv.

Sursa: Realitatea.net

Foto: umoneyfuture.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii