ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-02-2016, ora 14:04

6 morti suspecte ale vedetelor. Misterul care inconjoara disparitia unora dintre cele mai iubite celebritati

Articol de Madalina Irimia
Au trecut ani buni de la moarte lor, insa suspiciunile continua. Iata care sunt cele mai misterioase morti din showbizul international.

Marilyn Monroe s-a sinucis in august 1962. Vedeta a luat un adevarat cocktail de medicamente: Nembutal, Demerol, Libirum si cloralhidrat. De-a lungul vremii s-a zvonit ca Monroe ar fi fost ucisa de Bobby Kennedy sau la ordinul acestuia dintr-un motiv simplu: nu voia ca numele familiei sa fie patat. S-a mai vehiculat ca Peter Lawford, Dr Greenson sau Mafia ar fi ucis-o. Ramane un mister de ce autoritatile au fost contactate la doua ore dupa ce Marilyn a fost gasita, si nu imediat. In plus, oricat de ciudat ar parea, nu s-au gasit urme de supradoza de medicamente in stomac. Unii spun ca Monroe se obisnuise cu o cantitate impresionanta de medicamente.

Au trecut peste 15 ani de la moartea ei timpurie, dar se pare ca oamenii nu pot sa accepte ca totul nu a fost decat un accident stupid. Moartea Printesei Diana a fost anul acesta, din nou, subiectul unei carti, de data aceasta autorul sustinand ca are dovezi cum ca totul a fost un complot cu sange rece, orchestrat de Familia Regala Britanica.

Acesta este doar ultimul dintre zecile de zvonuri potrivit carora Printesa Diana ar fi fost ucisa.

Printesa Diana, fosta sotie a printului Charles, mostenitorul tornului Marii Britanii, a decedat in 1997, intr-un accident de masina in Paris, impreuna cu iubitul ei, milionarul Dodi Fayed.

Continuarea aici
     
Tag-uri: moarte, vedete, suspiciuni
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii