A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829804.4405.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

6 metode ca sa iti mentii MINTEA in forma
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-03-2014, ora 09:07

6 metode ca sa iti mentii MINTEA in forma

Articol de Cristian Amariei

Fie ca ai ajuns la varsta pensionarii, fie ca ai un job repetitiv care te face din ce in ce mai leguma, ai cateva solutii la indemana ca sa iti pastrezi mintea fresh.

Secretele pentru a-ti pastra mintea in forma indiferent de varsta sau de jobul pe care il ai:

1. Invata o limba straina. Este cea mai eficienta metoda de a-ti stimula neuronii. Alege o limba care te atrage si acorda cel putin 2-3 ore pe zi exercitiilor de vocabular si gramatica.

2. Intra in proiecte de voluntariat. Vei invata cu siguranta lucruri noi la care nu te-ai fi gandit. Nu conteaza ce tip de ONG alegi, vei fi surprins de cate lucruri noi ti se vor propune si cate ai de invatat.

3. Cauta inconfortabilul. Daca vrei sa iti stimulezi neuronii, trebuie sa iesi din zona de confort. Cauta orice fel de aventura, intra in situasii despre care stii ca nu iti fac nicio placere.

4. Sportul este leac si pentru minte. Daca faci efort fizic in fiecare zi, macar 30-60 de minute, mintea ta va avea de castigat. Vei tine mai usor minte lucruri pe care le uitai pana ieri, vei avea un tonus mental surprinzator.

5. Invata jocuri noi. Mintii tale ii place sa se joace, este de fapt cea mai buna metoda pusa la cale de natura pentru a-ti dezvolta capacitatile mintale. Cauta jocuri noi, de care nu ai auzit pana acum si implica-ti prietenii in ele.

6. Afla cum functioneaza noile tehnologii. Este probabil sa nu te intereseze cum functioneaza diverse tehnologii care tocmai au fost iinventate. Poti face insa un efort sa le intelegi mecanismul si sa devii un as in utilizarea lor.

Sursa: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii