A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727562388.8933.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

6 lucruri INTERZISE pentru femei intr-o relatie. Fereste-te de probleme!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-06-2014, ora 07:04

6 lucruri INTERZISE pentru femei intr-o relatie. Fereste-te de probleme!

Articol de Madalina Irimia

De multe ori, la despartire, femeile fac o recapitulare a greselilor partenerului, dar le ignora pe cele proprii, care pot contribui la fel de mult la destramarea unui cuplu. Iata 6 lucruri interzise pentru femei intr-o relatie, a caror aparitie poate inseamna probleme, iar a caror prezenta constanta poate duce la despartire.

Unele lucruri de mai jos pot fi suportate cu stoicism de barbatii indragostiti, dar intr-o relatie pe termen lung pot duce doar la conflicte si tensiuni.

Sufocarea partenerului

O iubita, logodnica sau sotie care se poarta ca o mama il va exaspera si pe cel mai rabdator barbat. Intr-o relatie sanatoasa, ambii parteneri au experiente individuale pe care le pot apoi discuta impreuna. Cocolosit cu atitudinea materna si sufocat de dorinta ta de a petrece fiecare clipa impreuna, partenerul tau te-ar putea anunta oricand ca nu mai suporta.

Acuzatiile de infidelitate permanente

Gelozia unei femei poate fi apreciata de barbati atunci cand se manifesta intr-un mod sexy si destul de rar. Acuzatiile permanente de infidelitate sunt insa o reteta aproape sigura pentru despartire indiferent daca sunt fondate sau nu. Certurile regulate bazate pe o gelozie scapata de sub control sapa adand in fundatia oricarei relatii.

Atitudinea superioara continua

De la "Vezi? Ti-am zis eu!" pana la glume despre ce neindemanatici sau caraghiosi sunt barbatii, cu generalizari nemeritate, atitudinea superioara nu este demna de o femeie matura si inteligenta. Daca este insotita si de ordine pe care le dai partenerului pentru ca te simti mai pregatita de a lua decizii decat el, atitudinea superioara devine un dezastru pentru relatie.

Citeste mai multe pe Eva.ro

Foto:e-joy.ro

     
Tag-uri: cuplu, femeie, greseli
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii