A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833566.7043.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

6 greseli pe care le faci in primul minut de la interviul de angajare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-05-2013, ora 15:04

6 greseli pe care le faci in primul minut de la interviul de angajare

Articol de Cristian Amariei

Primul minut este decisiv la orice interviu de angajare - in functie de prestatia ta din primele clipe ale intalnirii cu recrutorii, raspunsurile la intrebari vor fi percepute de acestia ca inspirate sau improvizate.

Pentru a crea o prima impresie favorabila, care sa te ajute sa ramai in lista scurta de favoriti pentru al doilea interviu, trebuie sa eviti cateva erori la ordinea zilei, spun consultantii HR, pe care le fac cei mai multi dintre candidati:

1. Uiti sa zambesti. Stresul intalnirii cu angajatorul ii face pe foarte multi candidati sa uite ca zambetul este obligatoriu la primul contact. O atitudine prea concentrata sau meditativa creeaza o impresie defavorabila.

2. Ai un mers nesigur pe tine. Recrutorii sunt atenti, de regula, la modul in care candidatul inainteaza de la usa pana la biroul unde are loc dialogul. Vei primi o bila alba doar daca ai o atitudine verticala si un mers sigur pe tine.

Integral pe realitatea.net

Foto: cotidianul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii