A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630824.9632.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

6 greseli pe care le faci cand te demachiezi. Evita-le!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-06-2014, ora 10:11

6 greseli pe care le faci cand te demachiezi. Evita-le!

Articol de Madalina Irimia

Indiferent de anotimp, tenul tau are nevoie de ingrjire speciala. Conditiile meteo, cremele si fardurile pe care le aplici cu religiozitate iti pot face mai mult rau decat bine in cazul in care nu iti cureti cum trebuie tenul, potrivit Ele.ro.

Evita aceste 6 greseli pe care le poti face chiar tu atunci cand te demachiezi si scapa de riduri si acnee.

1. Nu te demachiezi seara

Fie ca uiti sau esti prea obosita ca sa folosesti servetelele demachiante, faptul ca adormi cu tenul incarcat de farduri este cea mai mare greseala pe care o poti face.

Noaptea, pielea ta are nevoie sa respire, este perioada cand tesuturile celulare de la nivelul tenului sunt in plin proces de regenerare, iar cu fardurile pe fata acest proces este intrerupt.

In plus, faptul ca adormi demachiata favorizeaza aparitia ridurilor si a imperfectiunilor cum ar fi cosurile, punctele negre, petele sau aspectul de ten gras.

2. Iti cureti tenul foarte des

Oricat de des ai fi tentata sa te demachiezi, in special in cazurile in care ai transpirat foarte mult, realizeaza acest proces numai de doua ori pe zi (seara si dimineata). Iti cureti fata de farduri, insa odata cu acest lucru elimini si protectia naturala a tenului, sebumul, de aceea este suficient de doua ori pe zi.

In plus, odata sters, tenul tau va produce si mai mult sebum pentru a suplini cantitatea pierduta.

3. Folosesti vata sau servetele demachiante in exces

Ai grija cu ce tip de produse te demachiezi, s-ar putea sa iti faci mai mult rau decat bine. Profesionistii in materie de infrumusetare recomanda sa eviti utilizarea bucatilor de vata si a servetelor demachiante, cel putin, pe termen lung. In schimb, foloseste cu incredere dischetele demachiante speciale.

Totodata, ai grija sa iti acorzi timpul suficient pentru a-ti curata tenul asa cum trebuie. Nu este suficient sa dai doar o data cu discul demachiant pe fata. Prima data, demachiantul patrunde in piele, iar a doua oara indeparteaza impuritatile.

Citeste restul articolului pe Ele.ro

Foto: yve.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii