A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662404.2838.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

6 fraze INVECHITE din scrisoarea de intentie, pe care sa le stergi RAPID daca vrei un job
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-01-2014, ora 06:03

6 fraze INVECHITE din scrisoarea de intentie, pe care sa le stergi RAPID daca vrei un job

Articol de Madalina Irimia

Cei mai multi dintre angajatorii care au joburi scoase la concurs iti cer sa trimiti CV-ul insotit si de o scrisoare de intentie, pentru a vedea cum stii sa te prezinti si sa iti vinzi competentele.

Intr-o epoca in care tot mai multi candidati apeleaza la metode iesite din comun pentru a isi scoate CV-ul din anonimat, nu poti miza pe expresii invechite, care aveau probabil efect cu 20 de ani in urma, dar nu astazi.

1. "Va adresez aceasta Scrisoare de Intentie..." Nu are sens sa incepi comunicarea prin a repeta o informatie evidenta - daca trimiti un document atasat, titlul lui va fi probabil "Scrisoare de intentie", iar daca scrii textul chiar in corpul e-mailului, este preferabil sa spui cat mai direct ce vrei sa spui, fara sa iti prezinti titlul "operei".

2. "Cred ca intrunesc cerintele pentru acest post". Sute de candidati corespund cerintelor puse de angajator, deci nu e suficient sa corespunzi. Trebuie sa aduci argumente care te fac un candidat excelent pentru jobul respectiv, nu doar unul acceptabil, potrivit expertilor HR citati de USNews.com.

3. "Consider ca am acumulat suficiente cunostinte in domeniul x, pe care astept cu nerabdare sa le pun in practica". Limbajul de lemn, menit doar sa umple pagina, nu este vazut cu ochi buni. Sunt mai apreciati candidati de la extrema cealalta, care cauta metode extravagante pentru a atrage atentia angajatorilor.

Integral pe realitatea.net

Foto: studentie.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii