A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629992.6272.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

6 exercitii simple care te ajuta sa scapi de burta. Afla care sunt!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-02-2014, ora 12:09

6 exercitii simple care te ajuta sa scapi de burta. Afla care sunt!

Articol de Madalina Irimia

Reducerea grasimii abdominale si definirea delicata muschilor sunt de obicei obtinute printr-un stil de viata activ. Exercitiile destinate acestor muschi, ca abdomenele clasice, nu sunt intotdeauna suficiente pentru progrese rapide. Incearca 6 exercitii simple care te ajuta sa scapi de burta.

Abdomenele realizate intr-o pozitie sezut, in care stai pe mingea gonflabila de fitness sunt mai eficiente pentru muschii abdominale decat cele clasice, dar nu te pot ajuta sa scapi de burta extrem de rapid fara alte exercitii. Obtine forma dorita cu 6 exercitii simple care antreneaza si alti muschi importanti pentru zona abdominala.

Antrenament pentru intregul trunchi

Incepi cu un exercitiu care te ajuta sa lucrezi si muschii care nu sunt la vedere. Intinde-te pe spate si pune-ti palmele pe burta, chiar sub buric. Expira si lasa abdomenul sa se extinda, apoi trage buricul catre coloana vertebrala cat de mult poti. Mentine pozitia in care este tras cat mai jos timp de 5 secunde. Repeta exercitiul de 8-10 ori pentru rezultate bune.

Integral pe eva.ro

Foto: culturismfitness.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii