ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-03-2013, ora 07:35

6 ceaiuri care ard grasimea fara sa-ti faca rau. Afla care sunt!

Articol de Madalina Irimia

O serie de ceaiuri promovate de medicina naturista pentru proprietatile lor benefice sanatatii detin si o alta calitate care sigur te intereseaza. Ele ajuta organismul sa arda grasimea in exces, intervenind in procesul de digestie si metabolizare a alimentelor care se transforma de obicei in depuneri grase.

Vei gasi in toate magazinele de tip plafar sortimente de ceaiuri pentru slabit, insa nu toate sunt sigure pentru sanatate. Multe dintre ele iti fac mai mult rau decat bine, cauzand crampe stomacale, deshidratare sau insomnie. Iata de ce este bine sa stii exact care sunt acele ceaiuri utile in arderea grasimilor si lipsite in acelasi timp de efecte secundare. Le poti consuma in fiecare zi alaturi de o dieta sanatoasa, stiind ca te ajuta sa te mentii in forma, fara sa iti puna in pericol sanatatea.

1. Ceaiul Oolong

Un studiu efectuat in China, in anul 1998, a demonstrat ca o cura cu ceai Oolong (numit si Wulong sau ceai bleu-verde) de 6 saptamani, 3 cani pe zi, ajuta la scaderea in greutate prin arderea grasimilor din organism. Deosebit de apreciat de chinezii bogati, acest ceai intensifica arderile metabolice, deoarece contine polifenol, un ingredient natural folosit din cele mai vechi timpuri pentru tratarea obezitatii in Orientul Indepartat.

In afara de meritul sau de a inhiba absorbtia de grasimi, ceaiul Oolong taie pofta de mancare si are un efect energizant, desi contine mai putina cofeina decat ceaiurile verzi si albe. Rolul sau stimulativ se explica prin faptul ca substantele pe care le furnizeaza transforma grasimile din corp in energie suplimentara.

2. Ceaiul ginseng

Ceaiul ginseng este folosit de secole intregi in tarile asiatice pentru efectul sau energizant si curativ in oboseala cronica. Aceeasi planta este recunoscuta pentru stimularea puternica exercitata asupra metabolismului, crescand totodata rezistenta fizica la efortul sustinut. Ginsengul este amestecat deseori cu ceaiul verde, atunci cand se doreste accentuarea proprietatilor sale de ardere a grasimilor.

Integral pe eva.ro

Foto: veria.com

     
Tag-uri: ceai, greutate, kilograme
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii