A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757689.4557.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

6 aplicatii pentru smartphone care te ajuta sa fii frumoasa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-08-2013, ora 08:32

6 aplicatii pentru smartphone care te ajuta sa fii frumoasa

Articol de Madalina Irimia

Unul dintre cele mai interesante avantaje ale tehnologiei este ca ne face viata mult mai usoara, inclusiv in privinta modului in care aratam. Stiai ca exista mai multe aplicatii pentru smartphone care te ajuta sa fii mai frumoasa, exact ca un stilist personal, care iti deserveste nevoile la orice ora din zi si din noapte?

1. Cloth

Aplicatia Cloth este un mic geniu cu excelente aptitudini organizatorice, care te ajuta sa salvezi, categorisesti si impartasesti cu prietenele tale tinutele pe care le adori, facand o simpla poza si salvand-o in soft. Astfel, iti faci o baza de date pretioasa cu ansambluri vestimentare pentru fiecare ocazie si anotimp. Cloth este conectat si la wunderground.com, de unde preia date in timp real despre starea vremii, pentru a te anunta cum ar trebui sa te imbraci in fiecare zi.

2. Pose

Aceasta aplicatie, de care faimoasa Rachel Zoe este absolut indragostita, te incurajeaza sa iti fotografiezi tinutele de care esti foarte mandra, sa etichetezi brandurile hainelor si sa te inspiri din ideile celorlalti utilizatori Pose. Mai mult decat atat, poti sa primesti si aprecieri pentru alegerile tale vestimentare, prin Like-uri si comentarii.

3. Stylebook

Daca dressingul tau real nu este tocmai cel mai ordonat din lume, Stylebook poate sa fie garderoba ta perfect organizata, in varianta virtuala, desigur.

Cu acest soft pentru smartphone poti sa iti fotografiezi hainele, pantofii, gentile si bijuteriile, sa le ordonezi pe categorii, apoi sa faci colaje cu diversele tinute pe care ai vrea sa le incerci in viata reala. Poti chiar sa tii evidenta hainelor purtate in fiecare zi, cu ajutorul marcajelor dintr-un calendar al softului.

Continuarea pe eva.ro

Foto: sonymobile.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii