ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-02-2014, ora 10:02

6 antrenoare de fitness care au fost odata grase. Vezi transformarile uluitoare si sfaturile lor practice!

Articol de Madalina Irimia

Atunci cand le vedem in fata noastra la sala de fitness ne simtim intimidate de perfectiunea corpurilor lor. Rareori, insa, ne gandim la faptul ca unele antrenoare de fitness, cu corpurile lor perfecte, au fost la un moment dat supraponderale si au purtat aceleasi batalii pe care le purtam si noi azi.

Revista americana "Shape" a realizat un articol cu cateva antrenoare de fitness care la un moment dat in viata au fost supraponderale sau chiar obeze. Mai jos sunt 6 dintre ele, ale caror povesti de viata si sfaturi ne-au inspirat si speram sa va ajute si pe voi!

1. Angelique Millis

Kilograme pierdute: 18

Povestea ei: "In adolescenta mancam pe fond nervos - fie ca eram stresata, bucuroasa sau trista, nu conta. Mi-era rusine cand probam haine in magazine pentru ca trebuia sa o rog pe vanzatoare sa-mi aduca o marime mai mare. Mi-am dat seama la un moment dat ca daca nu fac o schimbare, voi continua sa ma ingras si voi avea probleme de sanatate. Mi-am schimbat stilul de viata si n-am mai privit in urma de atunci!"

Sfaturi de slabit: "Nu exista nicio pastila magica sau potiune pentru a slabi. Am invatat asta incercand multe prostii si facand multe greseli pana am renuntat la obiceiurile proaste si am ales sa practic fitness si sa mananc sanatos."

Integral pe perfecte.ro

Foto: shape.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii