ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
05-01-2012, ora 16:27

50 Cent, mesaj socant pe Internet: Nu mai am mult de trait

Articol de Alexandra Stefanescu

Cantaretul 50 Cent este cunoscut pentru talentul sau, dar si pentru averea impresionanta. Totusi, se pare ca acestea nu i-au fost de ajuns si se simte dezamagit de viata sa.

In ultimele zile 50 Cent a postat pe Twitter cateva mesaje socante, printre care unul in care anunta ca nu mai are mult de trait. "Voi fi sincer cu voi. Nu cred ca mai am mult de trait", a scris acesta, potrivit Zap2it.

Dupa cateva ore a revenit. "Daca esti constient ca viata e scurta, nu inseamna sinucidere. Sunt impacat daca mor in seara asta", a continuat cantaretul.

Se pare ca in ultima vreme a trecut prin momente neplacute, mai ales ca in urma cu putin timp a anuntat, tot pe Twitter, ca si-a pierdut increderea in echipa alaturi de care lucra.

Intr-o alta postare, cantaretul marturiseste ca de cand a vazut o pasare la geam isi doreste foarte multa sa fie si el pasare si sa poata zbura din aceasta lume.

In urma cu cateva luni starul a socat intreaga lume dupa ce pe Internet au aparut cateva fotografii in care era foarte slab. Dupa ce toti si-au aratat ingrijorarea, cantaretul a anuntat public ca a slabit intentionat pentru un rol dintr-un film pe care l-a si regizat.(ziare.com)

Foto: upscaleswagger.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii