ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-03-2015, ora 10:16

5 vedete care au lucrat ca profesori. Ce au predat

Articol de Madalina Irimia
Inainte sa devina celebri si bogati, o serie de vedete de al Hollywood si-au castigat existenta ca profesori, predand diverse discipline.

Este cazul lui Sting, de exemplu, a lucrat ca profesor de engleza si de fotbal inainte sa aiba succes ca muzician. Inainte de a deveni cunoscut, Sting a predat la scoala din cadrul Manastirii St. Catherine, iar partea interesanta este aceea ca renumitul cantaret era atunci singurul profesor se sex masculin din institutia de invatamant.
Cu mama profesoara de pian, nu este de mirare ca Sheryl Crow i-a mostenit pasiunea pentru muzica, dar si meseria. Imediat dupa ce a terminat studiile muzicale la Universitatea din Missouri, ea a ales sa predea intai la o scoala elementara si sa cante doar in weekend-uri. Dupa ce a cantat ca backing vocal pentru staruri precum Michael Jackson sau Stevie Wonder, Sheryl a capatat destula incredere in ea, iar succesul nu s-a lasat asteptat.
O lume intreaga il cunoaste pe Gene Simmons, membru al trupei Kiss, datorita machiajului extravagant si a costumatiilor pe masura, insa putini stiu ca, inainte sa devina o legenda, artistul era un profesor care nu iesea cu nimic din tipare la o scoala primara.
Autoarea seriei “Harry Potter”, JK Rowling, a lucrat ca profesoara de engleza in Portuglia si se pare ca activitatea ei a inspirat-o. J. K. Rowling, care inainte de a-si publica romanele din seria “Harry Potter” era o mama singura ce traia din ajutorul social, a strans o avere de aproximativ un miliard de dolari, potrivit revistei Forbes. Totodata, J.K. Rowling este considerata una dintre cele mai influente femei britanice
Un caz mai special este al sotului lui Kim Kardashian, Kanye West, care a ajuns profesor la facultate, anul trecut, fara voia lui. Dupa ce a batut un fotograf, judecatorii l-au obligat sa presteze 250 de ore in folosul comunitatii, asa incat celebrul rapper a incercat postura de profesor la Trade Technical College, din Los Angeles, unde le-a vorbit studentilor depre moda.
Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: vedete, profesori, materii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii