A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819058.1146.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 trucuri super folositoare pe care trebuie sa le stii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-11-2016, ora 10:10

5 trucuri super folositoare pe care trebuie sa le stii

Articol de Madalina Irimia
Bananele pot fi pastrate proaspete mai mult timp, untul nu a fost niciodata mai usor de topit, iar ceapa nu te va mai face sa plangi niciodata.

1. Lamaile devin mult mai zemoase daca le pui la cuptorul cu microunde 30 de secunde. Chiar celebra Mary Barry garanteaza acest truc. Intr-un documentar BBC recent, Barry a marturisit: "Folosesc rar cuptorul cu microunde, insa un motiv pentru care il consider folositor este acela ca ma ajuta sa obtin cat mai mult suc dintr-o lamaie", noteaza The Telegraph.

2. Ingheata ceapa

Gata cu lacrimile! Pune ceapa in congelator, cu 15 minute inainte de a o taia. Temperatura rece va intarzia eliberarea sulfoxizilor , dandu-ti indeajuns timp cat sa o poti toca fara a te ustura ochii.

3. Valabilitatea oualor

Ca sa afli daca un ou mai este proaspat sau nu, scufunda-l intr-un castron inalt cu apa. Daca acesta se mentine la suprafata inseamna ca este stricat.

Iar ca sa-ti iasa un ou ochi perfect, prajeste-l intr-un inel mai mare de ceapa, asa va avea o forma circulara.

4. Cum sa topesti rapid untul

Incalzeste un pahar cu apa in cuptorul cu microunde. Arunca apoi apa si acopera untul cu paharul fierbinte. Se va topi rapid.

5. Pastreaza bananele proaspete mai mult timp

Ca sa eviti innegrirea bananelor, infasoara-le cozile in folie de plastic.

Sursa: gustarte.ro
     
Tag-uri: trucuri, util
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii