A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664179.9514.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 trucuri naturale care iti ajuta parul sa creasca mai repede
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-04-2013, ora 07:09

5 trucuri naturale care iti ajuta parul sa creasca mai repede

Articol de Madalina Irimia

Par lung, fara sa apelezi la extensii? Se poate! Stai departe de saloanele de coafura care iti promit un par bogat in timp record, pentru ca la fel de repede poti ramane fara el. Naomi Campbel, care a chelit din cauza extensiilor, este cel mai bun exemplu in acest sens. Afla cum iti poti ajuta parul sa creasca mai repede, apeland doar la remedii naturale.

1. Tunde-ti varfurile periodic

Stiu, pare ciudat sa apelezi la foarfeca pentru a avea par lung :). Dar atunci cand vorbim despre varfuri, chiar conteaza sa le tunzi des. Parul tau creste mai sanatos si mai repede daca ii tunzi varfurile periodic, la fel cum se intampla si in cazul unghiilor. Daca le lasi lungi, la un moment dat ritmul de crestere incetineste, iar aspectul devine total inestetic. Suna cunoscut, nu-i asa?

2. Maseaza-ti scalpul cu ulei cald

Poti ruga o prietena sa te ajute sau poti incerca tu singura. Insa iti trebuie ceva indemanare! Incalzeste putin ulei de masline si maseaza-ti scalpul cu el. Lasa-l sa actioneze cateva minute, iar apoi clateste bine si spala parul cu sampon. Rezultatele se vor vedea imediat! Nu doar ca iti vei ajuta parul sa creasca, dar el va fi si mult mai sanatos, iar firul mai gros.

Integral pe perfecte.ro

Foto: healthylifeforall8.blogspot.com

     
Tag-uri: par, lungime, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii