ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-02-2014, ora 13:05

5 trucuri de machiaj care sa-ti evidentieze ochii

Articol de Madalina Irimia

Atunci cand vorbim despre machiaj, principala atractie sunt ochii. De cele mai multe ori, machiajele sunt gandite astfel incat sa ne puna in evidenta privirea.

Pentru ca, trebuie sa recunostem, un barbat poate fi cucerit cu o singura privire. Asa ca, este important sa stii mici trucuri de make-up care sa te ajute sa-ti evidentiezi ochii.

Anticearcanul potrivit

Orice machiaj al ochilor trebuie sa inceapa cu un anticearcan bun. Nu poti sa ai o privire luminoasa fara putin anticearcan. Acest produs minune te ajuta sa scapi de inesteticele cearcane doar in cateva minute. Insa e foarte important sa alegi nuanta potrivita si nu una foarte deschisa, ci doar cu un ton mai deschis decat fondul de ten. Pentru un rezultat perfect, amesteca anticearcanul cu putin fond de ten.

Iluminatorul, ajutorul de nadejde

Un alt truc de care trebuie sa te folosesti mereu, atunci cand te machezi, este sa aplici, in coltul intern al ochiului, putin iluminator. Acest produs nu face altceva decat sa atraga lumina acolo unde este pus, practic el iti va da acel aspect fresh, o privire luminoasa. De asemenea, aplica-l si pe arcada (imediat sub spranceana), dar si spre tample (pentru un efect de ridicare).

Integral pe eva.ro

foto: jeo.ro

     
Tag-uri: machiaj, ochi, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii