A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758590.2955.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 trucuri ca sa fii chemat la cat mai multe interviuri de angajare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-07-2014, ora 13:43

5 trucuri ca sa fii chemat la cat mai multe interviuri de angajare

Articol de Madalina Irimia

Nu este un job usor sa-ti cauti un serviciu in conditiile actuale din piata fortei de munca. De fiecare data cand iti trimiti CV-ul trebuie sa te gandesti ca mai sunt minim 300 de alte CV-uri la fel de bune ca si al tau.

Ca sa ajungi pe lista scurta a angajatorilor, trebuie sa tii cont de cateva recomandari venite din partea specialistilor in resurse umane, potrivit USNews.com:

1.Foloseste in CV cuvintele din job description. Nu doar filtrele automate de cautare se uita dupa anumite cuvinte-cheie in CV-ul tau, ci si recrutorii care citesc aplicatiile in vederea selectiei. Daca vrei sa fii sunat de angajatori, ofera-le exact ce cauta, vinde-le ceea ce vor sa cumpere.

2. Trimite-ti CV-ul printre primii. Poti sa folosesti sistemele de tip RSS ca sa afli primul cand se posteaza un job care te intereseaza. Este important ca CV-ul tau sa fie macar intre primele 100, altfel sansele de a ramane nedeschis sunt foarte mari.

3. Nu uita ca recrutorii iti cauta numele pe Google. Profilul tau online trebuie sa fie atractiv pentru orice angajator interesat de experienta sau pregatirea ta profesionala. Nu uita sa postezi fotografii care te avantajeaza din punct de vedere profesional, in ipostaze care sa denote profesionalism.

4. Imprieteneste-te cu recutorii. Nu trebuie sa neglijezi imporatnta evenimentelor, conferintelor sau seminariilor din domeniul HR sau din industria in care lucrezi. Vei putea sa intalnesti in acest fel oamenii care vor decide ulterior angajare ta. Vei avea un as in maneca daca le trimiti un e-mail cu declaratia ta de intentie.

5. Scoate in evidenta proiectele extra-profesionale. Nu uita sa treci proiectele de voluntariat sau internship la care ai participat. De asemenea, mentioneaza si activitatile care te reprezinta, grupurile de lucru, blogurile in care ai scris, pasiunile de care te-ai ocupat in timpul liber.

Sursa: realitatea.net

Foto: incont.ro

     
Tag-uri: interviu, angajare, job
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii