A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757317.551.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 trucuri ca sa ai intotdeauna maini perfect ingrijite
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-10-2013, ora 16:07

5 trucuri ca sa ai intotdeauna maini perfect ingrijite

Articol de Madalina Irimia

Pielea mainilor tale este zilnic agresata, fiind zona corpului supusa multor incercari, zi de zi. Iar daca ti s-a intamplat vreodata sa te simti rusinata de aspectul mainilor tale, este din cauza faptului ca nu le-ai oferit suficienta atentie.

Protejeaza-le!

Inainte de orice alt truc de infrumusetare, mainile tale au nevoie de protectie. Toate produsele nocive cu care intra in contact iti deterioreaza pielea si unghiile pe termen lung. In aceasta categorie intra produsele de curatenie, cele pentru spalat vase, detergenti sau prafuri de curatat. Manusile de menaj trebuie sa faca neaparat parte din "garderoba" ta pentru curatenie. De asemenea, nu uita sa poti manusi si in cazul in care esti pasionata de gradinarit.

Exfoliaza

Foloseste un truc natural de exfoliere pentru a scapa de pielea uscata de pe mainile tale. Umezeste-ti mainile, apoi maseaza-le delicat cu malai uscat, ca si cum te-ai spala cu sapun. Insista asupra zonelor mai uscate, apoi clateste-te. Poti sta oentru cateva minute cu mainile in apa calda in care ai pus cateva picaturi de gel de dus sau sapun lichid, pentru ca celulele moarte sa fie indepartate mai usor prin exfoliere.

Hidrateaza intens

Este absolut necesar ca in fiecare seara, inainte de culcare, sa folosesti o crema de maini intens hidratanta. Iarna, cand pielea are cel mai mult de suferit din cauza frigului, poti alege una cu formula mai grasa. O data pe saptamana, rasfata-ti mainile cu un tratament hidratant. Spala-te pe maini cu apa calda, sterge-te si apoi aplica imediat din abundenta o crema hidratanta. Pune o pereche de manusi din latex si dormi cu ele pe maini. Dimineata vei avea pielea incredibil de fina!

Detalii pe eva.ro

Foto: saidaonline.com

     
Tag-uri: maini, sanatate, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii