ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-07-2014, ora 17:03

5 tratamente pe care merita sa le faci dupa ce te-ai bronzat

Articol de Madalina Irimia

Daca ai fost deja in vacanta si ai lenevit mai multe zile la soare, inseamna ca pielea ta are nevoie de o ingrijire speciala si asta pentru ca este deshidratata si arsa de soarele prea puternic .

Iar daca ne gandim si la faptul ca in timpul vacantei nu ai mai fost atat de preocupata de tenul tau si ca, de cele mai multe ori, singurul ritual de ingrijire era demachierea si hidratarea cu o crema usoara, atunci e de inteles de ce tenul tau are nevoie de ajutor.

Masti naturale

Daca vrei ca tenul tau sa straluceasca iar de sanatate, mastile naturale sunt foarte potrivite. Un tratament dintr-o lingurita de miere, un galbenus de ou, o lingurita de ulei de masline si o lingurita de iaurt va face minuni pentru pielea afectata de soare.

Amesteca bine toate ingredientele, iar pasta obtinuta o aplici pe toata fata. Mierea iti va reface structura pielii, iar galbenusul si uleiul de masline o vor hidrata.

O alta masca foarte buna pentru tenul tau uscat de razele soarelui este cea preparata dintr-un galbenus de ou, o lingura de miere, o lingura de smantana si jumatate de banana pasata. Amesteca toate aceste ingrediente pana ce rezulta o pasta omogena. Aplica acest tratament pe fata curata si lasa sa actioneze 30 de minute.

Uleiuri hranitoare

Dupa mai multe zile de plaja, tenul tau are nevoie sa fie hranit si hidratat. Iar pentru asta poti sa folosesti uleiurile naturale. Uleiul de argan, de migdale sau de cocos sunt foarte indicate pentru tenul uscat. Se aplica pe piele ca atare sau ca ingredient in produsele cosmetice. Sunt bune emoliente pentru pielea uscata. Tot ce ai de facut este sa aplici cateva picaturi de ulei pe pielea curata, inainte de culcare.

Integral pe eva.ro

Foto: unica.md

     
Tag-uri: hidratare, piele, plaja
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii