A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664225.4364.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 schimbari simple care te ajuta sa arati mai bine. Incearca-le!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-08-2014, ora 15:36

5 schimbari simple care te ajuta sa arati mai bine. Incearca-le!

Articol de Madalina Irimia

Nu este necesar sa investesti o avere in produse cosmetice, tratamente de infrumusetare si haine scumpe pentru a-ti transforma complet lookul. Cateva schimbari aparent lipsite de importanta te vor ajuta sa arati mult mai bine.

Iata care sunt:

Dinti mai albi

Albirea dintilor, fie ca este vorba de un procedeu realizat in cabinetul stomatologic sau un tratament facut acasa, are un efect extraordinar asupra aspectului tau. Zambetul stralucitor te face mai atragatoare, dar si mai increzatoare in fortele proprii. O metoda naturista pentru albirea dintilor acasa este amestecul din bicarbonat de sodiu si cateva picaturi de zeama de lamaie.

Spala-te cu pasta obtinuta de maximum doua ori pe saptamana, iar dintii tai vor deveni treptat mai albi.

Spatele drept

Postura pe care o adopti spune foarte multe despre tine. Iar o pozitie aplecata inainte si spatele curbat nu sunt deloc sexy. Orele petrecute zi de zi pe scaun, la birou, agraveaza pozitia incorecta a spatelui. De aceea este necesar sa faci exercitii pentru spate, care iti vor fortifia muschii si te vor ajuta astfel sa stai dreapta.

Forma corecta a sprancenelor

Sprancenele iti definesc chipul si au capacitatea de a-ti transforma complet lookul. O forma nepotrivita a sprancenelor iti poate da o expresie trista a fetei, incruntata sau nedefinita. De aceea orice schimbare de look ar trebui sa inceapa cu o pensare corecta. Lasa-si sprancenele sa creasca timp de cel putin doua luni, apoi mergi la o cosmeticiana experimentata pentru a-ti redefini forma.

Tunsoarea potrivita

Te-ai atasat de o tunsoare pe care o mentii de ani de zile? O simpla iesire din aceasta rutina te-ar putea ajuta sa arati mult mai bine, fara un efort deosebit.

Mergi la un hairstilist consacrat pentru consiliere. Este suficienta o singura vizita pentru a afla care este stilul cel mai potrivit pentru fizionomia ta.

Mai putina sare

Obiceiul de a adauga sare in farfurie de fiecare data cand mananci este nociv nu numai pentru sanatatea ta, dar si pentru frumusete. Sare blocheaza apa in tesuturi si provoaca pungile de sub ochi si aspectul de fata umflata. De asemenea, accentueaza celulita, iti umfla picioarele si iti deshidrateaza pielea.

Sursa: eva.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii