A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664911.849.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 remedii pentru acnee
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-01-2013, ora 15:45

5 remedii pentru acnee

Articol de Madalina Irimia

Tenul cu tendinte acneice are nevoie de ingrijire speciala. Nu numai ca trebuie sa alegi produse formulate pentru aceasta afectiune, dar este recomandat sa alegi un ritual de ingrijire adecvat si sa tii cont de regulile de igiena.

Fie ca te confrunti cu o forma severa sau cu una usoara, trebuie sa apelezi la un specialist pentru diagnostic si tratament. Discuta cu medicul despre solutiile existente si alege-o pe cea potrivita. Noi am facut o lista cu sfaturi care te ajuta sa previi, sa vindeci sau sa ameliorezi acneea.

Exista numeroase studii care au aratat eficienta asocierii a doua substante: benzoyl peroxid si miconazol. Pacientii care au primit acest tratament au afirmat ca inflamatiile si roseata s-au redus considerabil. In plus, benzoyl peroxidul are rol dezinfectant.

Exista adesea afectiuni care pot fi diagnosticat gresit. De exemplu, dermatita seboreica poate fi confundata in unele cazuri cu acneea insa tratamentul este usor diferit. In cazul dermatitei seboreice, pustulele si inflamatiile apar in special in zonele bogate in glande sebacee, precum aripile nasului, barbie, dar si pe frunte, aproape de sprancene.

Vezi mai multe despre acnee pe e-joy.ro!

Foto: m.cura-de-slabire.ro

     
Tag-uri: remedii, acnee, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii