A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829753.7125.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 remedii naturale care te scapa de durerile de spate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-04-2016, ora 10:18

5 remedii naturale care te scapa de durerile de spate

Articol de Cristian Amariei
Durerea de spate a devenit una dintre cele mai comune afectiuni ale prezentului. Statul indelungat la birou, lipsa de miscare, stresul si alti factori contribuie la aparitia lor.

Ti-am pregatit o lista cu remedii naturiste pentru durerile de spate, dar retine ca acestea nu fau rezultate uimitoare in cazul in care suferi de alte boli mai grave.

Nu sta intins!

Nu este tocmai un remediu, ci mai degraba un avertisment. Opinia generala este aceea ca daca vei sta cateva zile in pat, sigur iti va trece. Nimic mai gresit, specialistii spun ca statul indelungat in pozitia culcat nu face decat sa inrautateasca problema. Cea mai buna pozitie este pe spate, dar cu perne sub genunchi.

Nu dormi cu fata in jos pentru ca aceasta pozitie te forteaza sa ridici capul pentru a respira si asa te alegi si cu dureri de gat. Fa miscare ori de cate ori gasesti cateva minute libere, ajuta foarte mult.

Fa o baie calda

Caldura ajuta la cresterea elasticitatii muschilor, asa ca fa o baie fierbinte de 20 de minute. Daca se adaugp in cada sare de mare, aceasta va reduce inflamatia si va ameliora durerile de spate si va da o stare placuta de relaxare. Este unul dintre cele mai placute remedii naturale pentru durerile de spate, tot ceea ce trebuie sa faci este sa stai in cada, relaxat, pentru 30 de minute.

Foloseste gheata

Gheata duce la scaderea inflamatiei si la eliminarea disconfortului pentru ca nervii nu mai trimit semnale dureroase la creier. Pune gheata intr-un prosop si tine-l pe zona afectata timp de 20-30 de minute.

Bea lapte

Oasele sunt facute din calciu, iar acesta provine cel mai adesea din lapte. Femeile trebuie sa aiba grija sa includa cat mai mult calciu in dieta pentru a se feri de osteoporoza. Pentru a scapa si a preveni durerile de spate este necesar sa consumati zilnic alimente bogate in calciu care va intaresc oasele si va protejeaza coloana vertebrala, precum varza, broccoli, spanacul, pestele si alimente bogate in vitamina D. Puteti lua un plus de calciu si magneziu sub forma de complex de vitamine sau puteti consuma alimente bogate in magneziu, precum legumele verzi, cartofi, banane, cereale, seminte, lapte, peste sau soia.

Fa un ceai de musetel

Ceaiul de musetel calmeaza tesutul muscular. Adauga 1 lingura de flori de musetel intr-o cana cu apa clocotita, infuzeaza pentru 15 minute. Bea maxim trei cesti de infuzie de musetel zilnic pentru a calma tesuturile musculare tensionate.

Sursa: csid.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii