A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831148.9984.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 reguli pentru o detoxifiere reusita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-05-2016, ora 10:34

5 reguli pentru o detoxifiere reusita

Articol de Cristian Amariei
In perioada sarbatorilor suntem cu totii tentati de mancarurile delicioase si tindem sa exageram. Daca pana la sarbatori dietele au fost prioritare, odata cu sosirea acestora incepem sa trisam. Ce putem face pentru a intra din nou in forma si cum ne detoxifiem dupa toate grasimile Pastelui? Exista cateva reguli simple – consumul legumelor, fructelor si hidratarea permanenta!

Hidratati-va!

Probabil ca nu doar o data ati auzit despre beneficiile apei. Una dintre cele mai importante reguli ale detoxifierii este consumul regulat de apa pentru a elimina toxinele si impuritatile ramase in organism ca urmare a mancarurilor grele, nesanatoase sau alcoolului. Un truc foarte bun este consumul unui pahar de apa rece imediat dupa trezire, pentru a accelera metabolismul de-a lungul zilei si chiar inainte de somn, pentru eliminarea cat mai multor toxine in perioada noptii! Apa este un bun ajutor si pentru retentia de lichid a organismului si ajuta, de asemenea, si la curatarea pielii, drept bonus.

Consumati lamai!

Poate ca lamaile simple nu sunt preferate de toata lumea, insa puteti adaga lamai in sucurile dumneavoastra zilnice sau chiar in apa. Dupa o serie de alimente pe care le consumam in perioada Pastelui, lamaile sunt cea mai buna modalitate de ardere a grasimilor. Aveti grija insa! – consumul excesiv de lamai poate provoca un mic deranj al sistemului intestinal, asa ca nu abuzati de uzul acestora. Cu toate acestea, puteti bea un pahar de limonada neindulcita chiar inainte de mesele pe care le consumati pentru a grabi arderea grasimilor.

Consumati peste in locul vitei, porcului sau puiului!

Uitati pentru cateva zile de carnea pe care o consumati in mod normal si alegeti doar pestele. Carnea de peste este bogata in uleiuri omega si fosfor, ceea ce ofera organismului nutrientii necesari si energie pentru a functiona, fara sa il incarce cu toxine. Pentru un efect amplificat, alegeti somonul, care este deosebit de bogat in omega 3, insa consumati-l proaspat sau congelat, nu afumat, pentru a nu-si pierde din valorile nutritive!

Nu uitati de legume – in special cele verzi!

Un beneficiu al acestui sezon sunt legumele verzi (salata, ceapa verde, fasolea verde, leurda, stevia etc.). Pentru o detoxifiere ca la carte, este recomandata ingerarea lor intr-o forma cat mai cruda cu putinta. Puteti alege sa le consumati sub forma de salate sau sub forma de sucuri! Legumele verzi ar trebui sa fie nelipsite din dieta nutritiva zilnica a oamenilor, in special in perioadele de detoxifiere ale corpului. Hrana neprocesata este cea mai buna pentru eliminarea toxinelor!

Consumati mere!

Nu toate fructele sunt recomandate atunci cand ne aflam la detoxifiere, deoarece contin cantitati destul de mari de zahar, ceea ce nu este recomandat corpului in aceste perioade. Cu toate acestea, merele sunt cele care au unda verde! Pot fi consumate oricand si in cantitati destul de mari, daca va face placere. Deoarece sunt bogate in fibre si vitamine, merele ofera organismului sanatate si ajuta metabolismul la eliminarea si arderea caloriilor si toxinelor.

Sursa: csid.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii