A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758174.634.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 reguli in machiaj pe care e bine sa le incalci
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-05-2014, ora 17:41

5 reguli in machiaj pe care e bine sa le incalci

Articol de Madalina Irimia

Am ajuns deja in punctul in care majoritatea regulilor vechi in moda sunt incalcate -asorteaza mereu geanta cu pantofii, de exmplu- iar rezultatele au un real succes. In domeniul machiajului, insa, regulile sunt incalcate cu mai putin curaj.

Descopera ce spun expertii despre regulile de machiaj pe care merita sa le incalci, pentru ca efectele nu sunt decat pozitive:

Mit 1: Roscatele nu trebuie sa poarte ruj rosu

Treci peste aceste temeri: rujul rosu poate fi purtat de oricine, atat timp cat descopera nuanta perfecta. Expertii sustin ca cele mai potrivite nuante pentru femeile cu par roscat e reprezentat fie de tonurile de rosu-portocaliu, fie de cele rosu de culoarea tomatelor. Iar daca ti-e teama de rezultat, ai putea incerca intai un gloss rosu, inainte de a incerca un ruj mat rosu.

Mit 2: Culorile de machiaj sidefate sunt doar pentru adolescenti

Mit complet fals: culorile mate accentueaza fiecare rid al unei pleoape care nu mai apartine unei adolescente. Pentru ca nuantele sidefate atrag lumina, ele pot sa faca ochiul sa para mai mare si felul in care o reflecta ajuta la distragerea de la ridurile fine din jurul ochilor. Cel mai bun lucru pe care il poti face e, spun expertii, sa alegi tonuri neutre sidefate si care sa nu contina sclipici.

Citeste restul articolului pe Fabuloase.ro

     
Tag-uri: reguli, machiaj, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii