A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664903.8275.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 reguli de stil care nu se vor demoda niciodata. Vezi care sunt!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-01-2013, ora 16:31

5 reguli de stil care nu se vor demoda niciodata. Vezi care sunt!

Articol de Madalina Irimia

Coco Chanel spunea: "Moda e trecatoare, doar stilul ramane neschimbat". Si cata dreptate avea! Sa ai haine la moda, ultimele aparitii in materie de pantofi si posete nu este chiar atat de greu, dar sa stii cum si cand sa le porti, sa stii sa te faci remarcata fara a te dezgoli, sa iesi din multime intr-o societate obisnuita cu "uniforme"... aici, avem o alta poveste.

De-a lungul timpului, diverse persoane, mai mult sau mai putin avizate, au emis reguli de stil. Unele nu mai sunt valabile, altele sunt fara moarte, insa cert este faptul ca orice femeie ar trebui sa cunoasca cateva reguli dupa care sa se ghideze.

Lenjeria intima, doar pentru tine

O prima regula, si una foarte importanta, este sa nu lasi sa se vada dunga chilotului prin pantaloni sau prin fusta. Nu spun acum ca toate femeile ar trebui sa poarte tanga, nicidecum, dar o lenjerie intima fina, fara cusaturi, este ideala. Nu cred ca mai are niciun rost sa mentionez de chilotul care se vede din cauza unui pantalon cu talie foarte joasa. Daca porti astfel de haine, ai mare grija sa-ti alegi lenjerie cu talie la fel de joasa. Nimic nu este mai inestetic, decat sa-ti iasa chilotul de o palma din pantalon sau fusta.

Integral pe eva.ro

Foto: frumusele.ro

     
Tag-uri: reguli, stil, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii