A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719760022.6327.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 reguli de aur pentru o silueta perfect sanatoasa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-04-2014, ora 10:02

5 reguli de aur pentru o silueta perfect sanatoasa

Articol de Madalina Irimia

Ai tot citit si auzit despre diverse variante de diete, cure de slabire sau de detoxifiere care te pot ajuta sa dai jos niste kilograme bune. Insa ce te faci dupa ce ai terminat programul? De cele mai multe ori kilogramele se intorc, uneori chiar mai multe. Asa ca nu-ti mai ramane decat sa-ti schimbi cu totul stilul de viata. Iata cateva reguli importante care te vor ajuta sa-ti mentii sanatatea si silueta pe termen lung!

1.Evita produsele care au mai mult de 5 ingrediente. Citeste cu atentie etichetele si alege intotdeauna produsele care contin in topul listei de ingrediente doar substante sanatoase. De exemplu, cauta ciocolata cu unt de cacao sau cacao drept prim ingredient.

2. Consuma cat mai multe alimente care cresc in natura. Astfel, ai garantia ca au nutrienti de calitate si nu contin conservanti si aditivi periculosi.

3. Fereste-te de produsele care au zaharul drept prim ingredient. Daca le consumi in cantitati mari, carbohidratii care se absorb rapid se transforma in grasimi.

Integral pe perfecte.ro

Foto: tophealthsites.net

     
Tag-uri: reguli, silueta, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii