A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719629960.9946.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 produse de frumusete pe care e bine sa le eviti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-06-2014, ora 05:22

5 produse de frumusete pe care e bine sa le eviti

Articol de Madalina Irimia

Nu exista nicio explicatie logica pentru legatura care se creeaza intre o femeie si produsele sale favorite de frumusete: pentru a le alege nu functioneaza nici principiul recomandarilor, nici cel al pretului, ci, pur si simplu, testul utilizarii.

Descopera care sunt ingredientele pe care ar trebui sa le cauti pe eticheta produsului de frumusete, pentru a descoperi ce sa NU cumperi:

1. Tot ce contine alcool

Exista multe tipuri de alcool folosit in produsele cosmetice, majoritatea fiind utilizate pentru a echilibra pielea si a o hidrata.

Cel mai periculos dintre ele este etanolul, care, folosit in cantitati mari, poate provoca neplaceri serioase. Face produsele sa se simta usoare pe piele si permite penetrarea altor ingrediente –de aceea se gaseste mai des in seruri si lotiuni- si studiile au demonstrat ca provoaca iritatii ale pielii, dermatita de contact si distruge celulele.

Vrei sa te bucuri de senzatia de proaspat data de lotiunea tonica din adolescenta? Fie alege sa folosesti un produs care iti poate provoca rau mai tarziu, fie incepi sa te uiti pe eticheta produselor si nu cumperi daca etanolul se afla listat intre primele patru sau cinci ingrediente.

2. Produsele de gomaj

Adevarul este ca au trecut de mult timpurile in care gomajele naturale erau considerate cele mai bune, dar adevarul este ca o perie sau frecatul energic cu zat de cafea reusesc sa distruga pielea si nu sa o faca sa semene cu cea a unui bebelus. Cea mai buna optiune e sa alegi fie o crema cu o formula avansata de gomaj, fie sa apelezi la clasicul, dar foarte folositorul, masaj cu un prosop moale.

Citeste restul articolului pe Fabuloase.ro

Foto: fmagazin.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii