A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664450.8264.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 probleme de frumusete pe care le poti mosteni de la mama ta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-01-2014, ora 19:54

5 probleme de frumusete pe care le poti mosteni de la mama ta

Articol de Madalina Irimia

Se spune ca trebuie sa-ti privesti mama daca vrei sa stii cum vei imbatrani. Mostenirea ta genetica are un rol important de spus in ceea ce priveste evolutia frumusetii tale de-a lungul timpului, iar daca stii cu ce probleme se confrunta mama ta din punct de vedere estetic, iti este mai usor sa le tii sub control daca te vei lovi si tu de ele.

Iata care sunt posibilele "mosteniri" neplacute din punct de vedere fizic:

Celulita

Pe langa alimentatie nesanatoasa si sedentarism, aparitia celulitei este conditionata si de factorul genetic. Iar ca sa stii cat de puternic vei fi afectata de celulita, este suficient sa-ti "studiezi" mama. Daca mama ta are celulita accentuata, cel mai probabil vei fi la fel de afectata de aceasta problema nesuferita cand vei avea varsta ei sau chiar mult mai devreme.

Ridurile

Imbatranirea prematura a pielii si aparitia ridurilor sunt cauzate in mare parte de razele solare si lipsa protectiei impotriva ultravioletelor. Dar si genele tale controleaza viteza cu care ridurile se formeaza. Iar darul de a "imbatrani frumos" nu este accesibil tuturor. Daca unul dintre parintii tai este afectat puternic de riduri la o varsta nu tocmai inaintata, ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru tine. Foloseste creme cu factor de protectiesolara si poarta pchelari de soare pentru a tine sub control macar factorii de mediu.

Cearcanele si pungile de sub ochi

O alta mostenire genetica deloc de apreciat sunt cearcanele, dar si pungile de sub ochi.

Citeste mai multe pe eva.ro.

Foto: writeitsideways.com

     
Tag-uri: mama, fiica, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii