A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832289.0594.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 postari pe Facebook pentru care iti poti pierde locul de munca
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-04-2016, ora 13:10

5 postari pe Facebook pentru care iti poti pierde locul de munca

Articol de Cristian Amariei
Limita dintre ce poti sa postezi pe retelele de socializare si ce ar trebui sa eviti este subtire si delicata. Mai devreme ori mai tarziu, unele dintre acele informatii ti-ar putea afecta imaginea in fata angajatorilor.

Ca sa scapi de orice indoieli in aceasta privinta, iata ce postari pe Facebook ti-ar putea afecta viata profesionala!

1. Nu te plange de job, de colegi si de superiori

Chiar daca iti doresti sa iti versi undeva amarul, contul de Facebook nu este deloc cel mai bun loc. Bineinteles, nici alte retele de socializare. Nu te astepta ca postarile tale sa treaca neobservate de cei implicati. Chiar daca poti umbla la setarile postarii, astfel incat ei sa nu vada informatia distribuita, nu iti asuma riscul, pentru ca exista totusi posibilitatea sa ajunga la urechile lor „vorbele tale de duh”. Pana si starile de tipul „plictisita la munca” pot sa iti afecteze imaginea in fata superiorilor tai. Asadar, gandeste-te de doua ori inainte sa distribui ceva legat de munca pe contul tau de Facebook.

2. Nu distribui prea multe informatii personale

Alte postari pe Facebook pe care ar trebui sa le eviti sunt cele legate de problemele tale personale. Nu purta conversatii care ar trebui sa ramana confidentiale, intre peretii casetei de mesaje, direct pe wall. Ti-ai putea complica viata fara sa realizezi macar de la ce anume a inceput totul.

3. Limiteaza numarul fotografiilor de la petreceri

Daca obisnuiesti sa postezi imagini de tipul #allaboutlastnight, priveste-le atenta inainte de a le distribui. Nu este nimic in neregula sa postezi fotografii in care te distrezi, dar daca numarul lor este mare, le-ai putea crea superiorilor impresia ca o tii numai in petreceri. Iar daca alcoolul te acompaniaza mereu in ele, situatia se complica.

4. Nu te implica in discutii controversate

Nu te teme sa iti expui opinia in postarile de pe Facebook, insa ai grija la ce idei si ce tip de limbaj ai. Daca unul dintre principiile tale jigneste ori deranjeaza pe unul dintre superiorii tai, te-ar putea lua in vizor pe viitor. Evita astfel de postari pe Facebook, altfel ti-ai putea crea cu usurinta o imagine negativa la locul de munca.

5. Nu posta fotografii indecente

Astfel de postari pe Facebook ti-ar putea strica imaginea in fata angajatorilor, cu atat mai mult daca tu esti vedeta lor. Pozele sexy nu iti vor aduce aprecierea de care ai nevoie la un loc de munca, asa ca este mai bine sa rezisti tentatiei de a le distribui pe retelele de socializare.

Evita sa faci publice astfel de postari pe Facebook! In caz contrar, exista sanse mari sa suferi consecinte pe plan profesional. Nu numai ca iti poti pierde locul de munca actual, dar imaginea ta ar putea fi compromisa si in fata potentialilor angajatori.

Sursa: divahair.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii