A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719811675.6079.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

5 plante pentru dormitor care te ajuta sa dormi mai bine!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-08-2015, ora 10:12

5 plante pentru dormitor care te ajuta sa dormi mai bine!

Articol de Madalina Irimia
Plantele de camera inveselesc orice casa, aduc un plus de culoare si filtreaza aerul. Daca alegi plante potrivite pentru dormitor, te vor ajuta sa te odihnesti mai bine si iti vor da un sentiment de relaxare.

Iasomia de Madagascar

Parfumul delicat al acestei flori se accentueaza pe timpul noptii, dar nu este deloc deranjant, din contra. Un studiu realizat in urma cu trei ani de cercetatorii americani demonstreaza ca aceasta planta cataratoare are un efect pozitiv asupra sistemului nostru nervos. Te ajuta sa alungi sentimentele de anxietate si oboseala si sa te trezesti a doua zi cu un tonus mai bun. Parfumul ei raspandeste o stare de relaxare necesara inaintea somnului. in plus, nu este deloc o planta pretentioasa, poate fi tinuta intr-un dormitor unde are multa lumina dimineata. Trebuie doar sa o uzi des, pentru ca are nevoie de multa umiditate pentru a se dezvolta si inflori.

Levantica

Beneficiile ei sunt cunoscute si este folosita pe scara larga in industria parfumurilor, la fabricarea unor medicamente si remedii naturiste. Te poti bucura de efectele ei benefice, daca o cresti in ghiveci, in dormitor. Aroma ei specifica alunga insomnia, calmeaza si detensioneaza. Daca o tii aproape de pat, parfumul lavandei are un usor efect sedativ care te va ajuta sa dormi mai bine.

Continuarea aici.
     
Tag-uri: plante, dormitor, somn
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii