ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-05-2014, ora 16:29

5 pericole ascunse la salonul de coafura

Articol de Madalina Irimia

Mergem la salonul de coafura pentru o schimbare, cu varfurile parului despicate si fara nicio forma si plecam, de cele mai multe ori, multumite si simtindu-ne iarasi bine in pielea noastra.

Exista, insa, posibilitatea de a pleca de la salon si cu o transformare pe care nu o doream, care ne poate afecta nu doar parul, ci si sanatatea. Iata 5 pericole ascunse la salonul de coafura:

1. Chiuveta de samponare

Exista studii care certifica faptul ca simplul gest de a lasa capul pe spate pentru a fi samponat parul ar produce probleme serioase gatului, provocand rupturi ale vaselor de sange care ar putea duce la cheaguri si chiar la moarte. Acest lucru se intampla rar, dar mai des in cazul fumatoarelor si al celor care au tensiunea arteriala crescuta sau diabet. Cel mai bine e sa iti protejezi gatul cu un prosop rulat astfel incat sa nu te deranjeze gatul sau chiar sa alegi un salon care are scaune speciale, care au suport pentru gat.

2. Instrumentele

Uscatorul de par folosit la salon da un aer atat de fierbinte, incat nu trebuie sa te temi daca nu vezi stilistul sterilizand periile folosite pentru a-ti aranja parul.

E foarte bine, insa, sa nu iti fie teama sa ceri persoanei care se ocupa de parul tau sa foloseasca instrumente curate sau, pe cat posibil, sterilizate, mai ales daca vezi fire de par pe ele apartinand altor clienti.

Citeste restul articolului pe Fabuloase.ro

     
Tag-uri: salon, pericole, coafor
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii